rijless is more

soms gebeuren er onverwacht mooie dingen, en valt er een hoop op zn plek. bij hotspot hutspot zijn we gek op onverwachte verbindingen. er kan heel veel wel.

juli 2020: “Consultancy – gratis en voor niets

Hi Bob, ABN AMRO heeft uren ter beschikking gesteld welke we in mogen zetten voor duurzaam ondernemen. En wat heb ik bedacht, wat als we als Lean Team onze expertise pro bono inzetten voor social ondernemers. Ik zou het leuk vinden om iets voor jou te kunnen doen en heb het team zover gekregen dat ze het volledig met me eens zijn.

we zijn bij hotspot hutspot niet zo weg van rapporten, adviezen op papier, die we dan zelf kunnen gaan uitvoeren, we hebben genoeg te doen, en ideeën zelf genoeg. we hebben een voorwaarde: niet lullen maar poetsen. en dat hebben we geweten.

we hebben al 2 jaar een plan liggen om onze vrijwilligers van rijlessen te gaan voorzien, dit vergroot namelijk de kans op werk aanzienlijk. die rijlessen willen we geven terwijl we reststromen ophalen, en onze crisiscateringmaaltijden bezorgen. met een driedubbel doel dus..

dit plan is extra belangrijk in deze tijd: bedrijven staan te springen om bezorgers! jij zet je in als vrijwilliger voor hotspot hutspot, en je krijgt je vrijwilligersvergoeding in natura door onze rijlessen.

het ABN AMRO team gaat aan de slag. fondsen worden aangeschreven, en ze nemen actie nav dit filmpje over everday heroes.

en ja hoor.. everyday heroes wil de opleiding van 1 van onze vrijwilligers financieren tot rijinstructeur. hij start zodra dat kan, en een half jaar later is hij instructeur.

meer goed nieuws: fundatiesobbe wil de theorie en praktijkexamens van de eerste 15 jongeren financieren.

en nog voor het eind van het jaar hebben we een final deal: afvalverwerking rijnmond sponsort een lesauto. we kunnen niet wachten tot dat jerry geslaagd is voor zn instructeursdiploma. dankjewel voor alle hulp! we houden je op de hoogte!